teisipäev, 12. oktoober 2010

GED.

Niipalju siis eksamist. Kuigi mulle öeldi, et esmaspäeval (4. oktoober) pidi olema proovieksam, oli hoopis mingi orientatsiooni asi. Me allkirjastasime pabereid, meile räägiti reeglitest, vaatasime kahte õppevideot ja tegime mõned testid, et näha millise aine kallal on veel vaja töötada.
Üllatusena läks mul päris hästi. Mata tase oli minul “difficult” ning kirjalik osa “advanced”.
Video vaatamise osa oli päris koomiline. Üks filmidest oli “kuidas kasutada kalkulaatorit”. Mina arvasin, et hakatakse seletama kuidas teha keerulisi arvutusi selle kalkulaatori peal mis meile antakse.
Tuli välja, et meile seletati hoopis “Et liita kasuta nuppu + !” “Et, kustutada eelnevad tehted vajutage nuppu C !” jne.
Üks naine mainis, et ta oli seda videot juba   näinud, kuid kummalisel kombel ei saanud ta ikka asjale pihta… .
Igatahes, eelmisel neljapäeval tegin ma proovitesti ning selle läbisin ma edukalt. Päris test on jagatud 12. ja 13. oktoobri peale.
Ma kahtlen, et mul on aega homme või ülehomme postitada, kuid ma kavatsen seda teha kohe, kui saan enda tulemused teada.

 

3 comments:

homeless ütles ...

HAHAHA IRW:D see naine kalkulaatoriga..

Kadi ütles ...

Nii armas, et sa pika Keiu ja Getteri vingumise peale vist? oled ikkagi otsustanud postidada ja meid kursis hoida. Aga hoian pöialt , et sul kõik hästi läheks ja jään ootama järgmist postitust.

Getter ütles ...

Ei, no mida veel- kalkulaator ei saa ju nii raske olla! Muidu lootsin individuaalset kirja aga tuleb sellegagi rahul olla! Ole tubli ja kriba edasi! Mul on pöidlad pihus!

Postita kommentaar